Savaria Történelmi Karnevál
2001.augusztus 24-26.

Az alábbi oldalakon a szombathelyi Savaria Karnevál eseményein megörökített képek közül teszünk közkinccsé ezer darabot. Aki ott volt jó eséllyel kutathat ismerősök után, de akár magát is felfedezheti a fotókon. A könnyebb átláthatóság kedvéért "szortíroztuk" a felvételeket. Jó böngészést!

    Képgalériák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Játék

Ha valaki felfedezi magát, vagy ismerősét a képeken csak elmenti a fotót és máris ingyen hozzájutott egy újabb karneváli emlékhez. A szerencsésebbek pedig még Nyugat pólóhoz, vagy bögréhez is juthatnak! A részletek a logó mögött rejtőznek!

Játék!

   Vonatkozó cikkek, linkek

   

 

 


Feliratkozás: 

E-mail címed:

Az utca a témán hever, kukkantsunk hát be alá! Valószínűleg mindenki találkozott már képtelenebbnél-képtelenebb helyzetekkel, feliratokkal, amit ha szerencséje volt talán le is fotózhatott. Itt a lehetőség, hogy megosszuk egymással ezeket a képeket. Ha kíváncsi vagy mások őrültségeire, vagy Neked vannak ilyen képeid, csatlakozz magyar nyelvű moderált listánkhoz! A feliratkozás után kapott angol levelet egyszerűen küldd vissza a feladónak és már érkezik is a magyar nyelvű ismertető!
Fényképtelenség-lista 


A képek kizárólag saját célra használhatók, kereskedelmi felhasználásuk tilos! 
A képanyag nyilvánosság előtti bemutatása (beleértve az Internetet is) kizárólag
a szerző engedélyével történhet!